KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU’ NDAN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU’ NDAN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Bu haber 21 Nisan 2021 - 19:19 'de eklendi ve 341 views kez görüntülendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin umudu çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ne yazık ki Koronavirüs salgının artarak devam ettiği bir zamanda kutluyoruz. Gelecek güzel ve sağlıklı günlere olan umudumuzu yitirmeden bu zor günleri hep birlikte dayanışma ve kardeşlik ruhuyla atlatacağız.

Ulusal Egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını kutluyoruz. Gelecek kuşakların, Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanmasını, ülkemiz ve dünyamız için iyi bir birey olabilmelerini hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiş, 23 Nisan, Dünya’daki bütün çocukların da bayramı olmuştur.

23 Nisan, milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, Anadolu’nun yoksul halkının; kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günüdür.

Demokrasinin gelişmesi, adaletin sağlanması, hukuk devletinin güçlenmesi, ülkemizde barışın ve kalkınmanın da teminatıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine 23 Nisan Bayramı armağan edilen çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Selahattin EKİCİOĞLU

Kırşehir Belediye Başkanı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.