Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin 2024 Yılı Kalite Yönetim Sistemi Yıllık Planlama Çalışmalarına Başladı « Kırşehir Anadolu Haber

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin 2024 Yılı Kalite Yönetim Sistemi Yıllık Planlama Çalışmalarına Başladı

Bu haber 12 Ocak 2024 - 13:58 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulunun 5 yıllık tam akreditasyon ve EFQM Modeli Üstün Performans Aşamalarında 5 Yıldız başarılarının ardından yapmış olduğu Yön Çalıştayı ile kalite yönetim sistemlerine yaklaşımını farklılaştırıyor. Bu çerçevede kalite planlama standartlarını yükseltmek, stratejik hedeflere odaklanmak, YÖK ile YÖKAK İzleme ve Değerlendirme Göstergelerinin 2024 yılına yönelik Yıllık Planlamalarına daha etkin yansıması için planlama çalışmaları başladı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve üst yönetimin katılımıyla enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları, uygulama ve araştırma merkezleri ve idari birimleri kapsayan planlama çalışmaları her birimde ayrı ayrı yapılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.