Kırşehir Ahi Evran Üniversitesin ’den (KAEÜ) Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na(KTSO) İade-i ziyaret. « Kırşehir Anadolu Haber

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesin ’den (KAEÜ) Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na(KTSO) İade-i ziyaret.

Bu haber 07 Kasım 2023 - 19:10 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Üniversite yönetimi Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundular.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ali Güneş ,Rektör Yardımcısı Prof Dr. Musa Özata, Rektör Yardımcısı Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin İlter, Doç Dr. F. Ferhat Çetinkaya ile görüşme yapıldı.
Kırşehir Ticaret Ve Sanayi Odası, Kırşehir Ticaret Borsası ve Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığı ile ilimizde bulunan STK’lar öncülüğünde, Üniversiteye yapılacak olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi binası hakkında ‘Teşekkürlerini ilettiler’
Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hediyelerini takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.