KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, ÜNİVERSİTEYİ BÜYÜTMEYE YÖNELİK ÇALIŞIYOR « Kırşehir Anadolu Haber

ANA

YAZARLAR

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, ÜNİVERSİTEYİ BÜYÜTMEYE YÖNELİK ÇALIŞIYOR

Bu haber 08 Kasım 2023 - 14:52 'de eklendi ve 70 views kez görüntülendi.

Toplumsal fayda eksenli çalışmalar yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin (KAEÜ) kamu kurumları, mesleki birlikler, odalar, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği artarak devam ediyor. Bu çerçevede Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetimi ile Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Toprak ve yönetimini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’in menfaatine olan her konuda sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, ortak paydası Kırşehir ve üniversite olan her çalışmaya katkı sunmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda Rektör Karahocagil’in her iki odada yapılan toplantıda vurguladığı ortak nokta, el birliği ile üniversite ve şehri büyütmek oldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.