KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KARAHOCAGİL KONYA’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KARAHOCAGİL KONYA’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

Bu haber 21 Şubat 2024 - 16:32 'de eklendi ve 34 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, yerel de olduğu gibi ulusal anlamda da temaslarına devam ediyor. 20 Şubat 2024 tarihinde yapılan ziyaretlerde güne İlk olarak Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ulusal Yün ve Nanoteknoloji Çalıştayı” ile başlayan Rektör Karahocagil, sonrasında ziyaretlerine Selçuk ve Necmettin Erbakan Üniversiteleri ve Konya Botanik Bahçesiyle devam etti.

Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’de yaptığı değerlendirmede bölgesel kalkınmada, üretilen refahın tabana yayılmasının sorumluluk alanlarından birisi olduğunu kaydetti. Karahocagil, çalıştayın bu anlamda farkındalık oluşturduğunu ve katma değere dönüşecek boyutları ön plana çıkardığını belirtti. Çalıştay sonunda Rektör Karahocagil’e KOP Projelerine desteklerinden ötürü plaket hediye edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.