KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE ÖNEMLİ DESTEK « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE ÖNEMLİ DESTEK

Bu haber 19 Aralık 2023 - 16:01 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Gökhan Filik, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül Filik ve Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Çayıroğlu teklif ettikleri TÜBİTAK BİGG (Bio) Programı 2023 yılı 1. Dönem Başvurusunda “Temiz Tarım için Nanoemülsiyon Silaj Katkı Maddesi Tasarımı Projesi” ile mükemmeliyet mührü verilerek desteklenmeye hak kazanmışlardır.

TÜBİTAK BİGG Programı 2023 yılı 1. Dönemi Başvurusuna 2885 girişimci iş fikri başvurusu yapılmış 153 âdetine Mükemmeliyet Mührü verilerek kabul edilmiştir. Mükemmeliyet Mührü almaya hak kazanan 153 girişimci Aralık ayında şirketlerini kurarak BiGG Fonu ile sözleşme imzalayacak, 1 Ocak 2024 tarihinde iş planlarını gerçekleştirmek için çalışmalarına başlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.