KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BÖLGEDEKİ İKİLİ İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BÖLGEDEKİ İKİLİ İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 19:16 'de eklendi ve 38 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bölgede ki kurum ve kuruluşlarla istişarelerine devam ediyor. 6 Mayıs 2024 tarihinde Rektör Karahocagil, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirdi. Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük ile görüşen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin gelişimi ve bölgenin ihtiyaçları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin aktif faaliyetlerini ve projelerini anlatan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitenin bölgesindeki projelerde de yer aldığını dile getirdi. Üniversitenin çevre illerdeki kurumlarla da ikili iş birliklerini önemsediğini kaydeden Rektör Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Ar-Ge çalışmalarıyla önemli projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

 

Bölgesine önemli katkılar sunan üniversite ile ikili iş birliklerini güçlendireceklerini vurgulayan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Karahocagil’e teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.