Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Başarılarıyla Dikkat Çekmeye Devam Ediyor « Kırşehir Anadolu Haber

Engelliler Haftası

YEREL HABERLER

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Başarılarıyla Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Bu haber 08 Aralık 2023 - 16:23 'de eklendi ve 47 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi son olarak, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) tarafından verilen 5 Yıldızlı Üstün Performans Belgesi ile ödüllendirildi. Bu büyük başarı, üniversitenin mükemmelliği hedefleyen çalışmalarının somut bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yüksek Öğretimde Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK onur konuğu olarak törende yer aldı. Aynı zamanda Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, bir önceki dönem rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite personeli, öğrenciler ve çeşitli davetlilerin katılımıyla gerçekleşen bu özel gün, üniversitenin kaliteye verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Törende bir konuşma yapan eski rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitenin kalite odaklı çalışmalarının sekteye uğramadan devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakaya Kırşehir Ahi Evran üniversitesinin diğer kurumlara örnek oluşturduğunu ve kalite alanında öncü bir rol üstlendiğini belirtti. Prof. Dr. Vatan Karakaya, törende üniversitenin kalite çalışmalarındaki önemli başarılarına değinerek, bu süreçte katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Karakaya ayrıca, rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’in liderliği altında üniversitenin başarılı bir şekilde kalite yönetimi sürecini sürdürdüğünü belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.