KAMAN BELEDİYE BAŞKANI’NIN REGAİP KANDİLİ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

KAMAN BELEDİYE BAŞKANI’NIN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Bu haber 18 Şubat 2021 - 17:27 'de eklendi ve 565 views kez görüntülendi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak;

Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç ayları müjdeleyen Regaip Kandili’nin başta şehrimiz olmak üzere Türkiye ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.

Belediye Başkanı, Necati Çolak Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç ayların, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirten Çolak, bu geceyi iyi değerlendirmek ve mevsimin manevî hasadını toplamanın tüm Müslümanlar için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Bu mukaddes gecenin, hepimiz için kendimizi yeniden gözden geçirerek, geleceğimizin huzur ve saadeti için en güzel muhasebeyi yapma fırsatı sunduğunu kaydeden Çolak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmeti ve bereketiyle mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri, sağlıkla, huzurla bu mübarek günlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kaman’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Allah dualarımızı kabul ve makbul eylesin” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.