İsrail Sorunu Paneli: “İstikrarsızlaştırma, İnsansızlaştırma, İslamsızlaştırma” « Kırşehir Anadolu Haber

İsrail Sorunu Paneli: “İstikrarsızlaştırma, İnsansızlaştırma, İslamsızlaştırma”

Bu haber 17 Kasım 2023 - 16:08 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) “İsrail Sorunu” konulu panel düzenlendi. Gazze’de yaşanan zulmün tarihsel ve güncel arka planının tartışıldığı panelin moderatörlüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Doğan yaparken Ankara Medipol Üniversitesinden Prof. Dr. Kudret Bülbül,  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinden Doç. Dr. Abdullah Aydın ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden Doç. Dr. Muhammed Maruf panele konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Doğan, yaptığı açılış konuşmasında “İsrail Sorunu” denildiği zaman evvela bebeklerin, çocukların, genç kızların ve kadınların göğüslerinde kurşundan çiçekler taşıdığı, insanlığın kanayan yarası olan Filistin’in akla geldiğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.