İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BOZTEPE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ. « Kırşehir Anadolu Haber

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BOZTEPE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Bu haber 22 Kasım 2023 - 17:58 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu kurum idarecileri ile birlikte 24 Saat kesintisiz sağlık hizmeti veren Boztepe Toplum Sağlığı Merkezinde açılan Entegre Sağlık tesisini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.
Sağlık tesisinde vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verilebilmesi ve Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik iyileştirme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaretin devamında Boztepe 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezinde yapılan iş ve işleyişler hakkında yerinde değerlendirmeler yaparak personel ile istişarelerde bulundu.
Ziyarete İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Dulkadir, Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz, Başkan Yardımcısı Birol Doğan ve Uzm. Dr. Sercan Eroğlu katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.