İL JANDARMA KOMUTANI KURAN’DAN VALİ AKIN’A ZİYARET « Kırşehir Anadolu Haber

İL JANDARMA KOMUTANI KURAN’DAN VALİ AKIN’A ZİYARET

Bu haber 11 Haziran 2021 - 19:19 'de eklendi ve 364 views kez görüntülendi.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran ve beraberindeki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, bu yıl 182. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden itibaren özveri ile görev yaptığını söyledi.

Jandarma Teşkilatının, tarihinden aldığı güç ve ilhamla kurulduğu günden bu yana halkımızın huzuru, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği için yüksek vazife şuuruyla görev yapmaya devam ettiğini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın; “Jandarma Teşkilatımız, geçmişten günümüze taşıdığı bilgi birikimiyle kanunların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yurdumuzun iç ve dış tehditlerden korunması için çalışmakta, özellikle terör unsurlarına karşı verdiği mücadeleyi başarıyla sürdürmektedir.” dedi.

Bu önemli görevleri ifa sırasında, teşkilat mensuplarının şehitlik veya gazilik mertebesine ulaştığını ifade eden Vali İbrahim Akın, “Bu anlamlı gün vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran’ın  Vali İbrahim Akın’a faaliyetleri hakkında bilgiler vermesiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.