İL AFAD MÜDÜRLÜĞÜ AFET FARKINDALIĞI EĞİTİMİ VERDİ « Kırşehir Anadolu Haber

İL AFAD MÜDÜRLÜĞÜ AFET FARKINDALIĞI EĞİTİMİ VERDİ

Bu haber 10 Şubat 2021 - 16:09 'de eklendi ve 354 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanlığı Personellerine yönelik olarak gerçekleştirilen afet farkındalık eğitimlerinin 3. ve son aşaması  Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının talimatları ile tüm Türkiye de eğitim seferberliği başlatılmıştır.

2021 “Türkiye Afet Eğitim Yılı” sloganıyla başlayan eğitimlerimiz, ilimiz genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşları, özel kuruluşlar, STK’ lar ve muhtarlarımızın da katılımı ile devam etmektedir.

2021 “Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında sürdürülen afet farkındalık eğitimleri ile Bireyden başlayarak toplumun tüm kesimine, afetlerin ilk 72 saatine hazırlıklı olmaları için afete hazırlık kültürünü kazandırmak, bireylerde farkındalık yaratmak,   bireylerle yaşadıkları mekânlarda alabilecekleri temel önlemleri paylaşmak, bireylerin afetlerde doğru davranış şekillerini öğrenmelerini ve uygulamalarını sağlamak, afet ve acil durum planlarının yapılmasına yönelik bilgilendirme yaparak, alınabilecek temel önlemleri paylaşmak amaçlanmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.