GÜRSEL SEÇİLMİŞ EMEKLİ OLDU « Kırşehir Anadolu Haber

GÜRSEL SEÇİLMİŞ EMEKLİ OLDU

Bu haber 21 Mart 2023 - 13:03 'de eklendi ve 196 views kez görüntülendi.
Boztepe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gürsel Seçilmiş Emekliye Ayrıldı.
Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi de olan Gürsel Seçilmiş Emekli Oldu.
Gürsel Seçilmiş 40 yıllık Devlet Hizmeti Görevinden ayrılırken sosyal medya hesabından yaptığı Veda paylaşımı;
Yaklaşık 40 yıldır onur ve gururla sürdürdüğüm devlet memurluğumu 20 mart 2023 tarihi itibariyle emekli olmam nedeniyle görevimden ayrıldım. Geriye dönüp baktığımda devletimin, milletimin bir tek toplu iğnesini ziyan etmemiş, hak etmediğim bir kuruşu dahi almamış, amirlerine saygısızlık, memurlarıma haksızlık ve ayrımcılık yapmamış, her zaman adil ve dürüst olmuş, hiç kimseye fikrinden, düşüncesinden, dünya görüşünden dolayı haksızlık yapmamış, kendime yakıştıramadıgim tutum ve davranışı kimseye yapmamış olmanın haklı gururunu taşıyorum. Bu nedenle de gönül rahatlığıyla görevimden ayrıldığını söyledi.
Anadolu kültürünün nazar boncuğu kitabının yazarlarından olan, Gürsel Seçilmiş Kırşehir kültürü ve forklorunun en iyi hocalarındandır.Kırşehir folkloru , müziği ve kültürüne bir çok kişiler yetiştirmiş olan Gürsel Seçilmiş Kırşehir valiliği basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü yapmış ve devamında da Boztepe kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğünden emekli olan Gürsel Seçilmiş çok yakında internet haber sitemizde köşe yazılarıyla siz değerli okurlarımızla buluşacaktır. Evli ve iki çocuk babası olan Gürsel Seçilmiş ‘e
Kırşehir Anadolu Haber  olarak bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.