ERKEN UYARI VE CEVAP SİSTEMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ! « Kırşehir Anadolu Haber

ERKEN UYARI VE CEVAP SİSTEMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ!

Bu haber 22 Kasım 2023 - 18:03 'de eklendi ve 62 views kez görüntülendi.
İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde bulaşıcı hastalıklarla ilgili alanda hizmet sunulan sağlık insan gücü kapasitesini ve diğer sağlık personellerinin bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bilgi düzeyini arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla verilen “Erken Uyarı ve Cevap Sistemi Eğitimi” gerçekleşti.
Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından verilen eğitim Aile Hekimleri, İl ve İlçe Sürveyans Sorumluları ve toplum sağlığı merkezi bulaşıcı hastalıklar birimi çalışanlarına Uzm. Dr. Levent Özcan ve Ebe Meral Gökşen tarafından iki aşamalı olarak verildi.
Eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgeleri Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Dulkadir, Başkan Yardımcısı Birol Doğan ve Şube Müdürü Harun Koç tarafından verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.