DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ NEDENİYLE VALİ AKIN’A ZİYARET « Kırşehir Anadolu Haber

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ NEDENİYLE VALİ AKIN’A ZİYARET

Bu haber 07 Haziran 2021 - 15:17 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

Her yıl 5 Haziran’da kutlanan Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker ve beraberindeki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yaşanan çevresel sıkıntıların günümüzde dünyanın en önemli sorunlarının başında yer aldığını söyledi.

5 Haziran Dünya Çevre Gününün doğa koruma konusunda kamuoyunda duyarlılık oluşturarak çevre konusundaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla kutlandığını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “İnsanların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için çevrenin korunması önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Günümüzde dünya üzerinde yaşanan küresel ısınma, çevre kirliliği, kuraklığa bağlı çölleşme, su kaynaklarının azalması gibi çevre sorunları her geçen gün artmaktadır. Dünyamızı tehdit eden bu sorunların çözümü için birlikte hareket ederek gelecek nesillere daha temiz, daha yeşil, daha yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla dünya ölçeğinde yapılan çalışmalara bizler de ülkemiz genelinde olduğu gibi yaşadığımız şehirlerde katkı sağlıyoruz.” dedi.

Ziyaret, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker’in Vali İbrahim AKIN’a kurum çalışmaları hakkında bilgiler verilmesi ile sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.