DİJİTAL DÜNYANIN LİDERLERİ KAEÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU! « Kırşehir Anadolu Haber

DİJİTAL DÜNYANIN LİDERLERİ KAEÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU!

Bu haber 27 Şubat 2024 - 16:54 'de eklendi ve 34 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu, 26 Şubat 2024 tarihinde Dijital Pazarlama Zirvesi düzenledi. Zirveye SEO ve Dijital Pazarlama Eğitiminde SEO Uzmanı Ayhan Karaman, Dijital Pazarlama Uzmanları Kamil Keleş, Murat Yüksel ve İpek Çebitürk, Businessup Önder Türker, Webolizma Özlem ve Ecevit Saraç ve Dijital Exchange Emrah Pamuk katıldı.

Programda daha sonra Dijital Pazarlama Uzmanları Murat Yüksel ve İpek Çebitürk, Businessup Önder Türker, Webolizma Özlem ve Ecevit Saraç ve Dijital Exchange Emrah Pamuk deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin geleceğe dönük bakış açılarına yön vermeyi amaçlayan Dijital Pazarlama zirvesi öğrencilerden büyük ilgi gördü. Gün boyu süren program katılımcılara belge verilmesi ile sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.