ÇİÇEKDAĞI 5. BULGUR FESTİVALİ DÜZENLENDİ « Kırşehir Anadolu Haber

ÇİÇEKDAĞI 5. BULGUR FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Bu haber 02 Ekim 2023 - 18:18 'de eklendi ve 197 views kez görüntülendi.

Her yıl geleneksel hale getirilerek düzenlenen Çiçekdağı 5. Bulgur Festivali’nin ilk gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl 5.’incisi düzenlenen Çiçekdağı’nın meşhur bulgur festivaline Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar akın etti. Yoğun bir ortamda gerçekleşen festivalde önce arsa sahiplerinin yıllardır beklediği tapu töreni ve ardından açılış programları gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kırşehir Valisi H.Mete Buhara, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, daire müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çiçekdağımızın meşhuru bulgur festivaline katılmaktan dolayı büyük bir mutluluk duydum. İşte AK kadroların kazandırdığı eserlerin açılışını yapmaktan dolayı çok mutluyum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. 5. Geleneksel Bulgur Festivali tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kırşehir Valisi H.Mete Buhara, “5.Geleneksel Bulgur Festivali tüm Çiçekdağılılara hayırlı uğurlu olsun. Festivalde sizlerlebir araya geldik. Kültürel değerlerimize sahip çıkmak, toplumsal dayanışmamızı güçlendirmek adına düzenlenen etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.