CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ İLHAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ İLHAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Bu haber 18 Şubat 2021 - 18:03 'de eklendi ve 290 views kez görüntülendi.

Uzunca bir süredir dünyada ve ülkemizde derin yansımaları olan olumsuz ekonomik gidişata geçtiğimiz yılın başından itibaren, doğal olaylar ve salgınla mücadele de eklenince toplumu böylesi olağanüstü büyük sorunlar ile baş etmek noktasına getiren durumlar yaşandı.

İlerleyen süreç içerisinde gelişmelere bağlı olarak salgının etkilerinin azaltılmaya çalışılması ve aşı üretim süreçlerinin tamamlanıp ülkeler bazında harekete geçilmeye başlanması ile birlikte ülkemizde de devletin yetkili organlarının yükümlülüğünde ortaya koyulan denetim ve uygulamalar, Türk toplumunun duyarlılığı ve dayanışmasıyla beraber yaşanılan sıkıntıların bir nebze de olsa hafiflemesi adına önemli bir destek olmuştur.

Bu gibi olağanüstü dönemlerde, toplumun her kesiminin ortak bir paydada bütünleşiyor olması ve ortak mücadeleyi yardımlaşmayla, paylaşımlarla, birlik duyguları içerisinde sürdürülebiliyor olması bizlere; toplumun böylesi zamanlarda tek yürek olabildiğini göstermektedir.

Tüm dünyada salgınla mücadele ile başlayan ve bu sebeple de farklı bir döneme girilmesi sürecinin ülkeler üzerindeki olumsuz yansımalarının bir an önce yok olması umuduyla bugüne kadar türlü zorluklar karşısında azimle mücadele veren toplumumuzun hoşgörü ve hakkaniyeti yüksek değerlerle aynı iradeyi göstereceğine duyduğum inançla tüm İslam Dünyası’nın Regaib Kandili’ni kutluyor, huzur, iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Dr. Metin İLHAN
CHP Kırşehir Milletvekili

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.