Boztepe’de İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı. « Kırşehir Anadolu Haber

Boztepe’de İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı.

Bu haber 25 Ekim 2023 - 17:10 'de eklendi ve 62 views kez görüntülendi.

 Boztepe, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Umut ÖZKIR Başkanlığında Gazi Osman Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince yapılan toplantıya İlçemiz kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Toplantıda; Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, kurumlar arası yardımlaşma ve işbirliğine önem verilmesi konularının yanında tasarruf tedbirlerine uyulması, personelin eğitimine ve vatandaşla ilişkilerine önem verilmesi konuları görüşülerek karara görüşüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.