BOZTEPE KAYMAKAMI UMUT ÖZKIR’DAN YENİ YIL MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

BOZTEPE KAYMAKAMI UMUT ÖZKIR’DAN YENİ YIL MESAJI

Bu haber 29 Aralık 2023 - 17:41 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Sonuna geldiğimiz 2023 yılının kimi için hayırlı kimi için kötü geçen bir yılı geride kapatan Boztepe Kaymakamı umut Özkır yeni yıl başı mesajını paylaştı. paylaştığı yıl başı mesajında şu sözlere yer verdi:

“Sevinçleri ve üzüntüleri ile 2023 yılını uğurlarken, 2024 yılına siz kıymetli Boztepeli hemşehrilerimle birlikte yepyeni umutlarla merhaba demenin heyecanı içindeyim. Yeni yıllar; geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yaşanan tecrübeler ışığında, çalışmaların gözden geçirilmesine fırsat veren dönüm noktalarıdır.

Yeni yılda bu kapsamda hedeflerimize ulaşmak için; başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, toplumumuzun tüm kesimleriyle el ele vererek Boztepe’mizin gelişmesini sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen fedakârlığı yerine getireceğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olan 2023 yılını gururla yaşadık. Bu vesileyle yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.