BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 23 Kasım 2023 - 16:34 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Kırşehir  Belediye Başkanımı Selahattin Ekicioğlu tüm öğretmenlerimizin, atanamayan öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

“Gelecek aydınlık günlerimizi inşa edecek çocuklarımızı emanet ettiğimiz, her koşulda görevlerini yerine getirmek üzere yılmadan çaba sarf eden öğretmenlerimiz, ülkemizin sosyal, kültürel, bilimsel ve ekonomik alanlarda gelişiminin mimarlarıdır.

Öğretmenlerimiz; tarih boyunca bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerimizdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir…”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.