BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AYSEL UZUN MUHTARLARLA BULUŞTU « Kırşehir Anadolu Haber

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AYSEL UZUN MUHTARLARLA BULUŞTU

Bu haber 29 Nisan 2023 - 11:00 'de eklendi ve 230 views kez görüntülendi.

Belediye Başkan Vekili Aysel Uzun,  CHP ve İYİ Parti milletvekili adayları ve Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin il başkanları ile birlikte, Kırşehir Merkez, ilçe ve köy muhtarlarıyla Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.

27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Aysel Uzun, konuşmasında şunları ifade etti:

“Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve tüm Belediye ekibi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Kırşehir’deki başta siz çok değerli muhtarlarımız olmak üzere STK’larla, Üniversiteyle, sendikalarla, derneklerle, kadın ve gençlerimizin içinde bulundukları dayanışma ağlarıyla ve Kent Konseyi ile sürekli istişare içerisinde bulunarak toplantılar yapıyoruz. Dedi.

            Bilindiği üzere Muhtarlıklarımız ve Muhtarlık kurumumuz, kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan bir yapı olması bağlamında bizim de Kırşehir Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve birlikte çalıştığımız bir kurumdur. Muhtarlarımız ve Muhtarlık Kurumu olmadan bir kentin yönetim ayağı her zaman eksik kalacaktır.

            Siz Muhtarlarımız, hemşehrilerimizle yerel yönetimlerimiz arasında adeta bir anahtar ve köprü görevi üstleniyorsunuz. Bu nedenle de sizlerle görüş alış verişinde bulunmayı önemsiyoruz. Tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de yapacağımız çalışmalarda sizlerin görüş ve önerilerini dikkate alacağız. Çünkü sizler, yerelde hemşehrilerimizin sesisiniz.

Demokrasimizin temel taşı olarak gördüğümüz siz değerli Muhtarlarımıza ve tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

CHP Kırşehir milletvekili adayları mevcut milletvekili Metin İlhan ve Baran Genç, İYİ Parti Kırşehir milletvekili adayı Turan Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hüseyin Çakmak, Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Metin Atabey, Demokrat Parti İl Başkanı Akif Aközbek, Gelecek Partisi İl Başkanı  Uğur Şener, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Saadet Partisi İl Başkanı Ali Köksal da yaptıkları konuşmalarında demokrasinin ve yerel yönetimlerin ayrılmaz unsurları tüm muhtarların ve muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaptılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.