Başkan Mehmet Erol, baba ocağında çocukluğuna döndü « Kırşehir Anadolu Haber

Başkan Mehmet Erol, baba ocağında çocukluğuna döndü

Bu haber 09 Şubat 2021 - 20:56 'de eklendi ve 187 views kez görüntülendi.

Mahalle ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklarla birlikte misket oynamaya başlayan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, çocukluğuna geri döndü.

UĞUR ESER  (AYDIN MAGAZİN)
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, mahalle ziyaretleri kapsamında baba ocağı olan Savcıllı Mahallesini ziyaret etti. Baba ocağında mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Erol, mahallelinin talep ve isteklerini dinledi. Sokak sokak gezen Başkan Erol, ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklarla da sohbet etti. Sohbetin ardından çocuklarla birlikte misket oynamaya başlayan Başkan Erol, çocukluğuna döndü. Adeta çocukla çocuk olan Başkan Erol’un bu davranışı mahalleli tarafından takdir edilirken, renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabı üzerinden mahalle halkına teşekkür eden Başkan Erol, paylaşımında “Bereketli ovamızın ortasında, hiç durmadan çalışan, üreten ve ilçemize değer katan Savcıllı Mahallemizdeyiz. Meclis Üyemiz Ramazan İşler ile birlikte baba ocağında, birbirinden değerli gönül dostlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Baharı andıran bu güzel Cumartesi gününde, samimiyetle ve muhabbetle bizleri misafir eden tüm Savcıllı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.