Aydın’da boş binada isyan çıkaran yangın « Kırşehir Anadolu Haber

Aydın’da boş binada isyan çıkaran yangın

Bu haber 09 Şubat 2021 - 20:56 'de eklendi ve 194 views kez görüntülendi.

Aydın’da kimliği belirsiz kişiler tarafından atıl vaziyetteki bir binanın çatı katında yanan malzemeler ekipleri harekete geçirdi.

ŞAHİN KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)
Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi Orta Mahallesi 224’ncü Sokak’ta meydana geldi. Saat 15:30 sıralarında sokak üzerinde bulunan bir firmaya ait inşaat alanında dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri çatı katında bulunan alana merdivenli araçla çıkarak müdahale etti. Yangının çöplerden kaynaklı kişi veya kişiler tarafından yakılarak çıktığı bilgisine ulaşıldı.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Bir inşaat firmasının atıl vaziyette bıraktığı binada sürekli bu tip yangın olaylarının yaşandığını belirten çevre sakinleri, keyif verici maddeleri kullanan kişilerin binayı mesken haline getirdiği sürekli rahatsızlık ve tehlike yarattığını dile getirdi. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.