AKPINAR’DA AFET EĞİTİMİ VERİLDİ « Kırşehir Anadolu Haber

AKPINAR’DA AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Bu haber 01 Nisan 2021 - 20:11 'de eklendi ve 350 views kez görüntülendi.

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı etkinlikleri kapsamında, İlimiz Akpınar İlçesinde bulunan esnaflara afet farkındalık eğitimi verildi.

İlimiz genelinde toplumun tüm kesimlerini ve her yaştan vatandaşımızı çeşitli etkinliklerle, afetler konusunda bilgilendirmeye devam ediyoruz.
bahsegel
Bu kapsamda ilimiz Akpınar ilçesinde esnaflarımıza yönelik gerçekleştirilen afet farkındalık eğitiminde;  afet ve acil durum anında ilk 6 saatin önemi, afet sigortası, bina güvenliği, tahliye ve toplanma alanları,  afet ve acil durum planı, afet ve acil durum çantası, afet sırasında doğru davranış şekilleri,  yaşam çevremizdeki riskler ve AFAD Gönüllülük Sistemi, yangın, sel, heyelan konuları ve alınabilecek temel önlemler katılımcılara anlatılmıştır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.