AKPINAR KAYMAKAMI ÖZCAN’DAN KANDİL MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

AKPINAR KAYMAKAMI ÖZCAN’DAN KANDİL MESAJI

Bu haber 27 Mart 2021 - 19:10 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.

Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylar içerisinde yer alan ve Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

İslam âleminin sınırsız merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak; ilahi affa mazhar olma, günahlarından arınma, lütuf ve ihsanlara erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri bu müstesna zaman dilimlerini iyi şekilde değerlendirmeleri, insana yaraşır güzel amel ve davranışların kazanılmasında önemlidir.

Maneviyatı bol ve bizler için bir fırsat olan bu önemli gecede manevi ve kültürel değerlerin bir kere daha hatırlanacağına inanıyorum.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yayılım gösteren Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle topyekûn mücadele ettiğimiz şu günlerde evinde kalarak bu hastalığın yayılmaması adına gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz.

Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve sağlıklı yarınlara birlikte ulaşacağız.

Bu duygularla Berat Kandilinin bütün insanlığın yücelmesine ve kurtuluşa ermesine vesile olmasını, ülkemizin ve milletimize hayırlar getirmesini,  Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm İslam âleminin Berat Kandilini içtenlikle tebrik ederim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.