AKPINAR KAYMAKAMI ÖZCAN’DAN KANDİL MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

AKPINAR KAYMAKAMI ÖZCAN’DAN KANDİL MESAJI

Bu haber 10 Mart 2021 - 16:00 'de eklendi ve 273 views kez görüntülendi.

Allah’ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Asırlardır kutlanan kandil geceleri, hiç şüphesiz tüm İslam Âlemine sunulan, manevi değerlerimizin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın arttığı, iyiliğin, barışın, dostluğun, kardeşliğin ve merhametin büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı bu çok özel geceler, merhamet eden ve bağışlayan Allah’ın bir ikramıdır.

Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani meziyetlerin daha da yaygınlaşmasına gayret gösterelim.

Bu mübarek gecede yapılacak duaların, dünyada barışın sağlanması, başta ülkemizde ve bütün dünyada sağlık ve refahın artması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek gecenin İlçemiz, ülkemiz ve tüm İslam Âleminin hayırlara vesile olması dileğiyle, Miraç Kandil’ini kutluyorum. 

AKPINAR KAYMAKAMI 

FATİH ÖZCAN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.