“AKİF VE İSTİKBAL” ADLI PROGRAM DÜZENLENDİ « Kırşehir Anadolu Haber

“AKİF VE İSTİKBAL” ADLI PROGRAM DÜZENLENDİ

Bu haber 12 Mart 2024 - 15:22 'de eklendi ve 46 views kez görüntülendi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen “Akif ve İstikbal” adlı programa Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’nın yanı sıra yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, protokol üyeleri, daire müdürleri, STK temsilcileri ve ilimiz eğitim camiası ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen’in açılış konuşmasını yaptığı Program “Akif ve İstikbal” adlı gösteri gerçekleştirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.