AKÇEKENT’TE KÜTÜPHANECİLER HAFTASI KUTLANDI « Kırşehir Anadolu Haber

AKÇEKENT’TE KÜTÜPHANECİLER HAFTASI KUTLANDI

Bu haber 01 Nisan 2021 - 20:08 'de eklendi ve 337 views kez görüntülendi.
Akçakent Halk Kütüphanesi’nde Kaymakam Fikri BADİOĞLU ve diğer kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kaymakam BADİOĞLU ve diğer kurum amirleri kütüphanede kitap okudular.
Kaymakam Fikri BADİOĞLU, öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak, kitap sevgisini aşılamak ve kitap okuyarak vakit geçirmenin güzelliğini hissettirmek amacıyla her yıl Mart ayının son haftasının “Kütüphane Haftası” olarak kutlandığını belirterek eğitim hayatımızın vazgeçilmezi olan kitaplarla dostluğumuzu canlı tutmanın ve çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamanın önemini hatırlattı, herkesi kitap okumaya davet etti.
Kaymakamımızın ve diğer kurum amirlerinin kütüphaneyi gezip kütüphanede bulunan kitapları incelemelerinin ardından program son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.