Aile Çalıştayı Düzenlendi « Kırşehir Anadolu Haber

Aile Çalıştayı Düzenlendi

Bu haber 26 Mart 2025 - 12:31 'de eklendi ve 196 views kez görüntülendi.

Valilik koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Ailemiz, Geleceğimiz sloganıyla “Aile Çalıştayı” düzenlendi.

Cumhurbaşkanı   Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı kapsamında, Valilik koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından Aile Çalıştayı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan’ın bilgilendirme konuşması ile başlayan programda konuşan Valimiz Murat Sefa Demiryürek: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını Aile Yılı olarak ilan etmesi, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi açısından tarihi bir adımdır. diyerek ekledi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.