AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN YENİ ÖĞRENCİLERE KAMPÜSTE DANIŞMANLIK HİZMETİ « Kırşehir Anadolu Haber

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN YENİ ÖĞRENCİLERE KAMPÜSTE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Bu haber 02 Ekim 2023 - 18:18 'de eklendi ve 183 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde yeni dönemin başlamasıyla Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciler Kırşehir’e gelmeye başladı. Bu çerçevede Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yeni dönem kayıt yaptıran öğrencileri önce otogarda karşılıyor daha sonra ise kampüste danışmanlık hizmeti veriyor. Bağbaşı Merkez Yerleşke’de öğrenci toplulukları ve genç ofis temsilcileriyle ortaklaşa bir çalışma yürüten üniversite, kampüs ve yurtlar hakkında öğrencileri bilgilendiriyor. Öğrenciler ve personellerin hazır bulunduğu stantlarda öğrencilere danışmanlık hizmeti verilerek merak ettikleri konularda yardımcı olunuyor.


Öğrencilerin memnuniyetle karşıladığı uygulama hakkında konuşan Rektör Karahocagil, “Otobüs terminaline ve Merkez Yerleşkemize açtığımız stantlarla yeni öğrencilerimiz şehre adım atar atmaz önce yönlendiriyoruz sonrasında da kampüs, fakülte, meslek yüksekokulu, yurt gibi öğrencilerin merak ettikleri hususları kampüste cevaplandırıyoruz. Üniversitemizin eğitime olan bakışını ortaya koymak, öğrencilerimize verdiğimiz değeri göstermek adına böyle bir karşılama hazırladık. Çünkü biz üniversite olarak öğrencilerimizi önemsiyoruz, onların en iyiyi hak ettiklerine inanıyoruz’’ dedi.

Öğrenci ve öğrenci velileri, yeni geldikleri Kırşehir’e adım atar atmaz yapılan sıcak karşılama, işlerini kolaylaştıran bilgilendirmeler için Ahi EvranÜniversitesi’ne teşekkür ederek yapılan hizmetten duydukları memnuniyetlerini personellere ilettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.