AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE EĞİTİMDE KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU « Kırşehir Anadolu Haber

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE EĞİTİMDE KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU

Bu haber 23 Aralık 2020 - 15:03 'de eklendi ve 371 views kez görüntülendi.

Eğitimde Yeterliğe Dayalı Kalite Güvence Sistemi Yönergesi gereğince AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ  Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü ve bu koordinatörlüğe bağlı destek ofisleri kuruldu. Üniversite Senatosu tarafından kabul edilerek kurulan Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğünün tanıtımı ve koordinatörlüğe bağlı destek ofisleri ile 22 Aralık 2020 tarihinde bir tanışma toplantısı düzenlendi. Online gerçekleşen tanıtım ve tanışma toplantısına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesi (AYDEP) ile uzaktan eğitime öncülük yaptıklarını söyledi. Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğüyle de eğitim alanındaki çalışmalara yenilerini eklediklerini anlatan Rektör Karakaya, Üniversite Senatosu tarafından kabul edilen Eğitimde Yeterliğe Dayalı Kalite Güvence Sistemi Yönergesi sayesinde eğitimde kaliteyi artırmak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimine önemli katkılar sağlamak amacıyla bir çalışma düzenlediklerini belirtti. Prof. Dr. Vatan Karakaya, pandeminin etkisiyle uzaktan eğitimin önemli bir hale geldiğini ve bu süreçte öğrencilerin eğitimlerinin aksamadan devam ettiğini kaydetti. Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü sayesinde eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar yapmanın mutluluğu içinde olduklarını dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu sistemin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.