AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ « Kırşehir Anadolu Haber

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Bu haber 25 Aralık 2023 - 20:06 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda Şehit olan 12 Kahraman Vatan evladımız için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği Teröre Lanet ve Şehitlerimizi anma programı gerçekleştirildi.

Binlerce öğrenci akademisyen ve idari personelin katıldığı program rektörlük önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa ÖZATA ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu KILIÇARSLAN’ın konuşması ile başladı, 12 Şehidimizin isimleri okunup fotoğraflarının kaldırılarak ölümsüzleştirildiği program Kampüs Camii’ne kadar sloganlarla yürüdükten sonra Gıyabi Cenaze namazı kılınarak tamamlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.