AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KARAKAYA AKADEMİK KURUL TOPLANTISINA KATILDI « Kırşehir Anadolu Haber

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KARAKAYA AKADEMİK KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Bu haber 18 Şubat 2021 - 17:44 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

Üniversitemiz birimlerinin faaliyetlerini yakından takip eden, uzaktan eğitim ve kalite süreçlerinin en verimli şekilde tamamlanmasını amaçlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2 Şubat 2021 tarihinde Tıp Fakültesi, 18 Şubat 2021 tarihinde ise AYDEP üzerinden yapılan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısına katıldı.

Rektör Karakaya: “Değişime Açık Olarak Geleceğin Mesajlarını İyi Okumalıyız”

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelecek hedeflerinin belirlenerek bu hedeflerin gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Rektör Karakaya, model bir üniversite olma gerekliliklerinin yerine getirilmesinin önemini anlattı. Üniversitelerin akademik personelinin bir misyon yüklendiğini söyleyen Rektör Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: “İnsan eğitimi bizim için her zaman önceliklidir. Yaşadığımız zor günlerde öğrenciye verebildiğimiz her bilgi ve değer bizim için kazanımdır. Biz değişime açık olarak geleceğin mesajlarını iyi okumalıyız. Amacımız hep daha iyiye ulaşmak olmalı.”

Rektör Karakaya: “İşimizin Odağı İnsan Olmalı”

Hazırlanan projelerin hayata geçmesi için sürekli çalışılması gerektiğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, kalite süreçlerini başarıyla tamamlayan bir üniversite olarak kaliteyi eğitime de yansıttıklarını söyledi. Üniversitemizin Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Projesi (AYDEP) ile eğitimde kalite güvence sistemi oluşturduklarını ifade eden Rektör Karakaya konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Projelerimizle, kalite sistemimizle ve AYDEP ile adından söz ettiren bir üniversite olmayı başardık. Bu bizim için yeterli değil. Her zaman dediğim gibi bizim geleceğe dair umutlarımız ve mesajlarımız olmalı. Hayata kattığımız her şey aynı zamanda insana değer sunmalı. İşimizin odağına insanı alırsak ve bu bilinçle hareket edersek zaten başarı kaçınılmaz olur.”

Güçlü akademik kadrosuyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin adına yakışır bir eğitim süreci tamamlayacağına inandığını belirten Rektör Karakaya, yeni dönemde tüm akademik personele başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.