AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Rektörü Karahocagil’den Mucur Kaymakamı ve Belediye Başkanına Ziyaret « Kırşehir Anadolu Haber

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Rektörü Karahocagil’den Mucur Kaymakamı ve Belediye Başkanına Ziyaret

Bu haber 02 Kasım 2023 - 16:59 'de eklendi ve 70 views kez görüntülendi.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ile Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Şehir ve ilçe için yapılabilecek çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Mucur’un potansiyelini ortaya çıkarmada üniversitenin ilçe ile yapabileceği iş birlikleri konuşuldu. Yapılan iş birliklerinin vatandaşa hizmet şeklinde yansıdığına dikkat çekilen görüşmede kurumlar arasındaki diyaloğun önemine vurgu yapıldı.

 

Ziyaretler sonrası Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ve Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Rektör Karahocagil ve beraberindeki heyete ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ilettiler. Ziyaretlerde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter’de hazır bulundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.