Ahi Evran Üniversitesi EFQM Modeli Üstün Performansta Yetkinlik Değerlendirmesinde 5 Yıldız ile Ödüllendirildi « Kırşehir Anadolu Haber

Ahi Evran Üniversitesi EFQM Modeli Üstün Performansta Yetkinlik Değerlendirmesinde 5 Yıldız ile Ödüllendirildi

Bu haber 23 Kasım 2023 - 17:08 'de eklendi ve 67 views kez görüntülendi.

Her yıl Kasım ayında düzenlenen Kalite Kongresinin 32. si bu yıl İstanbul’da gerçekleştirildi.  Kalite kongresi üniversitemiz adına anlamlı bir ödül törenine sahne oldu. Kongrede EFQM değerlendirmesinden geçen kurumların ödülleri ve belgeleri dağıtıldı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirilen törende Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 5 yıldızla ödüllendirildi. Ödülü Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil bir önceki dönem Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile birlikte aldı. Törene Üniversiteyi temsilen Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Levent Urtekin ile Ekrem Öztürk katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.