AFAD EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

AFAD EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Bu haber 26 Mart 2021 - 15:30 'de eklendi ve 295 views kez görüntülendi.

Müdürlüğümüzce, “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” eğitimlerimiz kapsamında ilimiz merkezinde bulunan Mermerler Camii, Karlı Camii, Molla Osman Camii ve Demirci Camiinde, eğitmenlerimiz tarafından afet farkındalık eğitimi verildi.Etkinliklerimiz kapsamında, her hafta cuma namazından önce ilimiz merkezinde bulunan 4 farklı camide afet farkındalık eğitimleri verilmektedir.

Farkındalığının attırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerde; ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar, afet ve acil durum anında ilk 6 saatin önemi, afet sigortası, bina güvenliği, tahliye ve toplanma alanları, afet ve acil durum planı, afet ve acil durum çantası, yaşam çevremizdeki riskler konularında bilgilendirmeler yapılmaktadır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.