2021 YILI AFAD EĞİTİMİ YAPILDI « Kırşehir Anadolu Haber

2021 YILI AFAD EĞİTİMİ YAPILDI

Bu haber 03 Şubat 2021 - 18:02 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanlığı Personellerine yönelik gerçekleştirilen afet farkındalık eğitimlerimiz devam ediyor.

2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmiş olup, bu kapsamda Belediye Başkanlığı personellerine yönelik olarak 3 aşama halinde planlanan eğitimlerimizin 2. Aşaması 02.02.2021 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Deprem sonrası ilk 6 saatte yapılacakları anlatan kamu spotunun izlenmesiyle başlayan afet farkındalık eğitiminde; afet ve acil durum anında ilk 6 saatin önemi, bina güvenliği, tahliye ve toplanma alanları, KBRN tehdit ve tehlikeler, gönüllülük, afet sonrası doğru davranış şekilleri, afet çantası, afet ve acil durum planı, sivil savunma, DASK, afet sonrası ilk 72 saat, yaşam çevremizdeki riskler ve risklerin azaltılması, konularında katılımcılar bilgilendirilmiştir.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.