2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı eğitimleri devam ediyor « Kırşehir Anadolu Haber

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı eğitimleri devam ediyor

Bu haber 06 Mart 2021 - 17:05 'de eklendi ve 323 views kez görüntülendi.

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı faaliyetleri kapsamında, camilerimizde Afet Farkındalık Eğitimlerimiz devam ediyor. Bu hafta cuma namazından önce ilimiz merkezinde bulunan Hz. Osman Camii, Nazmi Gökbulut Cami, Ahi Evran Camii ve Çarşı Camiinde, İl AFAD Müdürlüğümüzce Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

 rulet siteleri

Eğitimde; afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet ve acil durum planı, afet ve acil durum çantası, afet ve acil durum anında ilk 6 saatin önemi, afet sigortası, bina güvenliği, tahliye ve toplanma alanları yaşam çevremizdeki riskler gibi konuları içeren bilgiler anlatılmıştır.
süperbetin
 

İlimiz genelinde devam eden 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı etkinliklerimiz ile toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya devam ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.