ZAHİRECİLİKTEN – FABRİKATÖRLÜĞE BÜYÜK MÜTEŞEBBİS İHSAN YEŞİLLİ VEFAAT ETTİ « Kırşehir Anadolu Haber

ZAHİRECİLİKTEN – FABRİKATÖRLÜĞE BÜYÜK MÜTEŞEBBİS İHSAN YEŞİLLİ VEFAAT ETTİ

Bu haber 03 Haziran 2021 - 19:36 'de eklendi ve 721 views kez görüntülendi.

Kırşehirin yetiştirdiği ticaret ve iş adamlarından İHSAN YEŞİİLLİ  hayatını kaybetti. Kırşehirde ticaret hayatına atılan, genç kuşaklara büyük katkısı olan yaklaşık 25 yıl gibi bir süre  Kırşehir Ticaret ve sanayii odası başkanlığıda yapan İHSAN YEŞİLLİ bağbaşı mezarliğığına defn edildi.

Yeşilli köyönde doğan, Ticarete uzun çarşıda (BUĞDAY PAZARINDA) ÇEKİRDEK ve hububat alım satımıyla başlayan  İHSAN YEŞİLLİ  daha sonra yeşilliler  şirketler grubunu kurararak  kırşehirin büyük iş adamlarından biri oldu.

Yeşilliler entegre tesisleri, yeşilliler un, yem çuval,poşet, fabrikalarını kurdu, o zamanların en büyük  canlı  hayvan yetiştiriciliği tesisine sahipti, kesimhanesi petrol istasyonu vs. Bunlarun yanı sira bomboş akıp giden kılıçözü deresinden tesislerin ihtiyacı olan elektiriğide üretti.

İlk okul mezunu köyden sefalet içine gelmiş eski tabirle çerçicilikle başlayıp fabrikalar kuran daha sonra ekonomik krizler ve birçok olumsuz gelişmeler yüzünden bir çoğunu kaybeden onurlu, gururlu, kırşehirin birçok insanına ekmek aş vermiş büyük müteşebbis İHSAN YEŞİLLİ amcayı rahmet ve minnetle anıyor ruhu şaad olsun ve mekanı cennet diyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN