ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ KIRŞEHİR’DE « Kırşehir Anadolu Haber

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ KIRŞEHİR’DE

Bu haber 08 Aralık 2023 - 16:44 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Kalabalık bir öğrenci topluluğuna konferans veren Özdağ, hükümetin gidişatını dile getirirken Türkiye’de yaşayan mülteciler hakkında bilgi verdi.

Türkiye’de ki sığınmacıların çok yakın zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başına çok büyük bir sorun yaşatacağını, bir mülteciler probleminin ülkenin parçalanmasında ve Türklüğün Türkiye’de azınlığa düşürülmesiyle ilişkili olduğunu belirtti.

İktidara geldiklerinde bu ülkeye vergi veren, askerlik yapan, ülkesi için çalışan insanlarla sığınmacıları asla Bir tutmayacaklarını vurguladı.

Salonu tamamen dolduran öğrenciler oturacak yer bulamadıkları için sahnede oturmak durumunda kaldılar. Birçok dinleyicilerle fotoğraf çektiren ÖZDAĞ, Kırşehir Gençliğinden çok umutlu olduğunu vurguladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.