YENİCE MAHALLESİ KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR « Kırşehir Anadolu Haber

YENİCE MAHALLESİ KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR

Bu haber 01 Mart 2024 - 17:36 'de eklendi ve 22 views kez görüntülendi.

 Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Kuşdilli Mahallesi Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi ile Bağbaşı Mahallesi Muharrem Ertaş Kültür Evi’nin ardından, 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12:00’da Yenice Mahallesi Kültür Evi’nin açılışı gerçekleştiriliyor.

       Modern bir kentin olmazsa olmazlarından biri olarak düşündükleri Kültür Evlerini kent yaşamı için çok önemsediklerini ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Biz Kırşehir Belediyesi olarak halkımızın düğün, nişan, sünnet gibi kültürel faaliyetleri ile taziyelerinin kent kimliğini bozan ortamlardan kurtularak, taahhüt ettiğimiz ve yaptığımız Kültür ve Taziye Evlerinde, bilinen adreslerde sıhhatli bir şekilde faydalanmasını planlıyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.