YENİCE KÜLTÜREVİ AÇILDI « Kırşehir Anadolu Haber

YENİCE KÜLTÜREVİ AÇILDI

Bu haber 04 Mart 2024 - 17:45 'de eklendi ve 29 views kez görüntülendi.

Yenice Mahallesi Kültürevi ve Parkı’nın açılışı 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12:00’da gerçekleştirildi

           Açılışa Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve çok sayıda mahalleli ile hemşehrimizin katıldığı gözlendi.

           Yenice Kültürevi’nde başvuruları alınmaya başlanan ve ilk etapta El Sanatları alanında; İğne Oyası, Kanaviçe, Moda Tasarımı, Ev Tekstili Ürünleri, Ahşap Boyama, Sepet Örücülüğü, Makrome Örgü Yapımı, Amigurumi (Örgü Bebek Yapımı), Nakış Teknikleri, Takı Tasarım ve Kurdele Nakışı kursları ile Kişisel Gelişimi alanında Sertifikalı Çocuk Gelişimi kursu yer alacak.

          Toplamda 6.500 m2’lik alan içerisine yapılan Yenice Kültürevi’nin peyzaj düzenlemesi Barok Bahçesi konseptinde yapıldı. Park alanında özel tasarım pergoleler, kamelyalar, banklar ve çöp kovaları yer alıyor. Çocuk oyun alanı, fitness alanı, kum havuzu ve basket sahası ile alanın tüm mahalle halkına hitap etmesi düşünüldü. Aydınlatma direkleri ile de tüm alanın gece kullanımını da düşünüldü ve Park etrafı boyunca tartan yürüyüş yolu yer alıyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.