YARDIMSEVERLER DERNEĞİ VALİ AKIN’I ZİYARET ETTİ « Kırşehir Anadolu Haber

YARDIMSEVERLER DERNEĞİ VALİ AKIN’I ZİYARET ETTİ

Bu haber 19 Şubat 2021 - 17:24 'de eklendi ve 327 views kez görüntülendi.

Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 93. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, Yardım Sevenler Derneğinin itinalı çalışmalarıyla önemli hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

Dernek üyelerinin özverili çalışmaları sonucunda elde ettikleri gelirleri başta eğitim olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak hayır işlerinde bulunduklarını ifade eden Vali İbrahim Akın, “Yardım Sevenler Derneği üyeleri, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çok önemli işler gerçekleştiriyorlar. Hayırseverlerin katkılarının yanı sıra dernek üyelerimizin kendi el emekleri ürünler ile gelir elde etmek için büyük emek harcadıklarına şahidiz. Bu vesileyle derneğimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu’nun faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.