VAL AKIN YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI « Kırşehir Anadolu Haber

VAL AKIN YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bu haber 23 Mart 2021 - 17:41 'de eklendi ve 329 views kez görüntülendi.

Vali İbrahim Akın, hayatımızın her evresinde varlıklarıyla bizlere güç veren değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Salgın nedeniyle büyüklerimizin sağlığını tehlikeye atmamak adına Huzurevi sakinleri ile canlı bağlantı ile görüşme yapan Valimiz Sayın İbrahim Akın, Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak her zaman yanlarında olduklarını iletti.

Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere getiren yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Değerli büyüklerimizle salgın tedbirleri kapsamında on-line olarak görüşme yapıyoruz. Bu tedbirlerin hepsi büyüklerimizin sağlığını korumaya yöneliktir. Sizler, bizleri ayakta tutan en önemli varlığımızsınız. Bu vesileyle, hepinizin Yaşlılar Haftasını kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara da konuşmasında Yaşlılar Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akın’a bilgiler verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.