TÖMER’DEN NURULLAH KAYA’YA VEDA YEMEĞİ « Kırşehir Anadolu Haber

TÖMER’DEN NURULLAH KAYA’YA VEDA YEMEĞİ

Bu haber 18 Aralık 2023 - 17:04 'de eklendi ve 44 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR- Uzun yıllar Gazi Üniversitesi’ne bağlı Kırşehir Eğitim Fakültesi ve Ahi Evran Üniversitesi’nde üst düzey görevler üstlenen Nurullah Kaya’nın emekli olması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.
Aslen Ağrı’lı olan Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü’nde uzun yıllar yüksekokul sekreterliği görevini başarılı bir şekilde yürüten ve öğrencilerin sevdiği bir kişi olarak bilinen Nurullah Kaya’nın emekli olması nedeniyle en son görev yeri olan Türkçe Öğretim Merkezi’nde bir veda yemeği verildi.
Yemeğe; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) Müdürü Prof. Dr. Abdülkerim Karadeniz, Müdür Yardımcılarım ve mesai arkadaşları katıldı. Veda yemeğinde duygusal anlar yaşanırken kısa bir konuşma yapan Nurullah Kaya, “Mesai arkadaşlarımızla emekli olmam nedeniyle veda yemeğinde buluştuk. Kendilerine teşekkür ederim. Tüm üniversite personeli ve diğer arkadaşlarıma sevgiler ve selamlarımı sunarım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.