TEK DERDİMİZ ŞİRİN KIRŞEHİR’İMİZE BÜYÜK YATIRIM, ÜRETİM, İSTİHDAM GETİREREK, GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ. « Kırşehir Anadolu Haber

TEK DERDİMİZ ŞİRİN KIRŞEHİR’İMİZE BÜYÜK YATIRIM, ÜRETİM, İSTİHDAM GETİREREK, GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ.

Bu haber 28 Mart 2023 - 12:48 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.
Kırşehir’ e iki büyük yatırımı ile 100 kişiye istihdam sağlayan Akparti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Ömer Ali Öz şöyle dedi;
Kırşehir Yatırım, Üretim, İstihdamla Ankara Kayseri arasındaki sıkışmışlıktan kurtulacak. Bizde tam buna talibiz.
Kaybedecek zamanımız yok. derdi Kırşehir olan her kesimle diyaloğumuz var.
Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Ömer Ali Öz;
Kırşehir’in yatırım üretim istihdam alanında gelişmesi için mevcut bütün potansiyellerimizi zorlayacağız etkili ve doğru hamleler yapıldığında Kırşehir’in sıçrama yapması içten bile değil.
Stratejik olarak Mersin limanı güzergahı üzeri olan otobana bağlantı yolumuz, lojistiksel olarak Türkiye’nin orta noktasında yer almamız, Sanayi üretim için genişlemeye müsait alanlarımızın olması, insan gücü çekebilecek potansiyelimizin olması en önemli artılarımız.
Bu potansiyellerimizi çok iyi değerlendirerek şehrimizi bölgenin yükselen yıldızı haline getireceğiz.
Organize Sanayi Bölgemizin genişleme alanının onaylanması iş insanları için büyük bir sevinç yaşatmış olup şehrimizin kabuğunun kırılması için ilk adım olarak nitelendirilebilir.
Derdi Kırşehir olan her kesimle diyaloğumuz var. Kaybedecek zamanımız yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.