SÜRÜCÜ KURSLARINA AFET EĞİTİMİ VERİLDİ « Kırşehir Anadolu Haber

SÜRÜCÜ KURSLARINA AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Bu haber 16 Mart 2021 - 23:00 'de eklendi ve 319 views kez görüntülendi.

İl AFAD Müdürlüğünce, 2021 “Türkiye Afet Eğitim Yılı” etkinlikleri kapsamında, sürücü kurslarına afet farkındalık eğitimi verildi.

 

İlimiz genelinde ve toplumun tüm kesimlerini içine alan afet farkındalık eğitimlerimizin bugünkü durağı, ilimiz merkezinde bulunan sürücü kurslarımız oldu.

 

Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen afet farkındalık eğitimlerimiz ile vatandaşlarımızın afet öncesi, sırası ve sonrasına yönelik bilgi ve becerilerini arttırmak, afetlerin ilk 72 saatine hazırlıklı olmaları için afete hazırlık kültürünü kazandırmak, bireylerin yaşadıkları mekânlarda alabilecekleri temel önlemleri paylaşmak, bireylerin afetlerde doğru davranış şekillerini öğrenmelerini ve uygulamalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

 

Ziyaretimiz sonrası sürücü kursu çalışanlarına ve kursiyerlerine afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirici broşürleri dağıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.