ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE İFTAR « Kırşehir Anadolu Haber

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE İFTAR

Bu haber 21 Mart 2024 - 15:59 'de eklendi ve 18 views kez görüntülendi.
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı nedeniyle Valilik tarafından verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Ramazan-ı Şerifin manevi ikliminde, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve kahraman gazilerle bir araya geldiklerine işaret eden Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, “Acılarımızın da, sevinçlerimizin de ortak olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple büyük fedakârlıklarla yetiştirdiğiniz ve vatanımızın selameti için şehit verdiğiniz evlatlarınız, bizim de evlatlarımız, acınız bizim de acımızdır. Gururunuz ise bütün milletin gururudur. Sizler, şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlerisiniz. Şunu bilmenizi isterim ki; devletimiz her türlü imkanı ile sizlerin yanındadır. Daima sizlerleyiz sizlerle olmaya devam edeceğiz” dedi.
İftar programı yapılan yemek duasının ardından Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, şehit aileleriyle birebir sohbet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.